Terapia faciala cu radiofrecventa Premium RF

Veti obtine cel mai spectaculos efect de profunda tonifiere conferita aproape instantaneu

Radiofrecventa faciala este o terapie NEDUREROASA SI NEINVAZIVA pe care noi o realizam in salonul nostru cu un aparat de ultima generatie, performant,  conform normelor europene, prin care unda radio penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen. Se produce astfel o contractie instantanee a fibrei de colagen si in acelasi timp se stimuleaza metabolismul fibroblastelor determinand sinteza de noi fibre, deci cresterea depozitelor de colagen si elastina in tesuturi si mentinerea acestora pe termen lung. . Termoterapia generata de radiofrecventa imbunatateste  textura si aspectul general al tenului inca de la prima sedinta.

EFECT IMEDIAT SI PE TERMEN LUNG

Deci aceasta terapie are un efect imediat, prin contractia fibrelor deja existenta, veti observa inca de la prima sedinta efectul de fermitate iar alt efect care se poate observa aproximativ dupa 10-12 zile, functie de fiecare persoana,este cel de atenuare vizibila a ridurilor, tenul aparand intinerit si ferm, prin sinteza de noi fibre care refac depozitele existente.

Veti observa astfel efectul de lifting fara chirurgie si refacerea conturlui fetei,  netezirea riduriloor si liniilor de expresie, sprancene mai ridicate, pleoape mai ferme, reducerea pungilor si cearcanelor, aspect intinerit, fermitate


Este recomandat pentru pentru reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: riduri, aspect matifiat, piele flasca.

Durata unei sedinte este de 20-25 min, insa aceasta terapie include de asemenea si pregatirea tenului in vederea efectuarii acestei proceduri.

Radiofrecventa reprezinta un tratament nedureros. Caldura provocata de aplicatorul de radiofrecventa simtita in timpul tratamentului este perfect tolerabila. Este o procedura nechirurgicala, fara anestezie – non-invaziva. Nu se experimenteaza nici un disconfort in timpul sau dupa efectuarea tratamentului ȋn schimb se beneficiaza de efectul de lifting al pielii fara durere.

Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifierea continua.

  • stimulator cardiac sau cardioverter implantat;
  • epilepsie;
  • infectii acute ale pielii, eczeme, herpes facial;
  • placa sau proteza metalica in orice zona a corpului;
  • sarcina si alaptare;
  • interventii chirurgicale pe area tratata, in ultimele 6 luni;
  • cancer in ultimii 5 ani;
  • stift dentar (radio uni)
Copyright 2018 © Zelloon Beauty Clinic Constanta. Toate drepturile rezervate.
Designed with by DesignMe.ro