Petele pigmentare

Petele pigmentare

Petele pigmentare

by Simona Capatina

VITAMINA TINERETII-VITAMINA C

In ultimul timp m-am confruntat cu foarte multe cazuri de doamne cu PETE MARONII PE TEN, ceea ce m-a determinat sa abordez acest subiect. Cauzele sunt multiple, lipsa informarii cu privire la protectia UV in timpul verii, neprotejarea tenului dupa interventii cosmetice , exploziile solare multiple si puternice din cauza distrugerii stratului de ozon, lipsa protectiei zonelor acneice…si nu in ultimul rand protectia impotriva UV in timpul anotimpului rece si cu cer noros!

Vitamina C aplicata pe ten sub forma de seruri si creme este un MIRACOL DE TINERETE SI FRUMUSETE. Atentie insa! Pentru a avea intr-adevar efect de albire a petelor trebuie sa aiba o concentratie de minim 10%, serul sa fie tinut in sticlute inchise la culoare, nu sub lumina directa si sa fie folosite cat mai repede dupa deschidere, pentru ca vitamina C se oxideaza pana la inactivare sub actiunea aerului si luminii.

Antioxidant, stimulator al colagenului, decolorare a petelor pigmentare, regenerare, vindecare a leziunilor, creste rezistenta peretilor vasculari, efect pozitiv in cazul cuperozei, antiacneic… sunt numai cateva dintre beneficiile conferite de aceasta vitamina . Dragele mele, va recomand sa o folositi toata viata, sa nu va lipseasca din dulapul cu cosmetice de toamna pana primavara!

Zelloon Beauty Clinic are solutia personalizata pentru tenul dumneavoastra. Peeling-uri superficiale repetate cu acizi de fructe si peelinguri laser, mezoterapie virtuala, injectabila, dermapen, dermaroller cu Vitamina C, mezoterapie cu radiofrecventa. Veniti la noi si impreuna vom regasi The Best of Your Natural Beauty!

Lasa un comentariu folosind contul tau de facebook
Trimite si prietenilor tai!
Copyright 2018 © Zelloon Beauty Clinic Constanta. Toate drepturile rezervate.
Designed with by DesignMe.ro