Injectare acid hialuronic

Acidul hialuronic este in mod normal unul dintre constituentii naturali ai organismului si, in special ai pielii (dar, de asemenea, al articulatiilor). Acesta contribuie la hidratarea dermului prin atragerea apei. In medicina estetica, acidul hialuronic este folosit astazi ca o alternativa la colagen – printre altele – cu avantajul de a prezenta un risc mai scazut de alergie.

Acidul hialuronic care este, prin urmare, o substanta resorbabila, permite umplerea ridurilor de pe fata (din jurul gurii, ochilor, fruntii si a pliurilor nazale) si de pe gat. Aceasta substanta poate fi, de asemenea, utilizata pentru a remodela parti ale fetei, cum ar fi buze mai voluminoase, o nara mai dreapta sau remodelarea pometilor.

 

CARE ESTE DIFERENTA INTRE ACIDUL HIALURONIC SI BOTOX?

Singurul punct comun este ca botoxul (toxina botulinica) si acid hialuronic sunt utilizate pentru a trata ridurile de pe fata. Dar actiunea lor este foarte diferita. Acidul hialuronic este folosit la umplerea ridurilor, toxina botulinica este folosita in “paralizarea”, in mod artificial a muschilor de expresie la nivelul fruntii sau a altor parti ale fetei. Efectul toxinei botulinica, de asemenea, sunt temporare si necesita injectarea altor preparate.

Corectie nechirurgicala a nasului cu acid hialuronic

Procedura minim invaziva; nedureroasa

Corectii temporare cu acid hialuronic: se injecteaza intr-o singura sedinta efectul obtinut fiind imediat vizibil.

Se pot corecta urmatoarele:

 • indreptarea cocoasei prin umplerea zonelor denivelate deasupra si dedesubt;
 • ingustarea narilor;
 • usoara ridicare a varful nasului;
 • corectia diferitelor defecte de contur pe suprafata nazala.

CE EFECTE OBTINEM

 • refacerea conturului facial
 • redarea volumului pometilor
 • obtinere aspect proaspat
 • inlaturarea aspectului de fata „cazuta”, trist, imbatranit, obosit
 • refacerea volumului facial in siguranta si pe termen lung.

Mărirea buzelor este o intervenţie estetică care măreşte volumul buzelor cu ajutorul acidului hialuronic pentru femeile cu buze subţiri în mod natural, sau cele ale căror buze s-au subţiat din cauza vârstei.

 • Odată injectat, acidul hialuronic poate susţine şi modela ţesutul buzelor;
 • Medicul deţine controlul asupra cantităţii de substanţă injectată, astfel încât rezultatul să fie cel dorit de tine;
 • Umflăturile create prin mişcarea buzelor sunt dizolvate cu uşurinţă;
 • Intervenţia estetică poate fi făcută gradual, până când se obţin rezultatele dorite;
 • Rezultate obţinute pe termen lung.
 • Reacţie alergică puţin probabilă – Acidul hialuronic este fabricat din substanţe similare cu cele găsite în organism, astfel fiind puţin probabil să provoace o reacţie alergică. Dacă sunteţi alergică la lidocaină, spuneţi-i medicului dumneavoastră înainte de a urma această intervenţie estetică.

POSIBILE COMPLICAŢII ALE INTERVENŢIEI DE AUGMENTARE A BUZELOR

Chiar dacă riscurile sunt minime, ele există, ca în cazul oricărei alte intervenţii chirurgicale estetice. Pacientele pot acuza o uşoară stare de disconfort, senzaţie de rigiditate (trecătoare) sau apariţia unor mici echimoze.

EFECTUAREA PROCEDURII

Mărirea buzelor este o procedură cosmetică nechirurgicală care durează aproximativ 30 de minute şi începe cu o consultaţie medicală în care medicul va afla care sunt aşteptările tale, astfel încât cantitatea de acid hialuronic injectată să fie în conformitate cu rezultatul pe care ţi-l doreşti.

Se efectueaza anestezie locala cu gel local sau injectare si apoi se injecteaza acidul hialuronic conform rezulttatelor dorite de pacienta.

 

PERIOADA DE RECUPERARE

Durata perioadei de recuperare depinde de tipul de procedură prin care s-a efectuat mărirea buzelor. Media perioadei totale de recuperare este de 1-2 zile. Recuperarea după augmentarea buzelor prin injectare este mai rapidă, pacienta putând reveni la programul obişnuit în maximum 24 de ore.

Pacienta nu trebuie să expună zona tratată la căldură intensă sau frig extrem în următoarele zile după tratament. Aceasta pentru a evita riscul de inflamare, deoarece zona a fost deranjată de injectiile cu acid hialuronic. Cu toate acestea, odată ce acidul hialuronic este integrat în organism, acesta se va adapta la temperatura normală a corpului. Rezultatele intervenţiei de mărire a buzelor cu acid hialuronic sunt excelente, iar majoritatea pacientelor sunt încântate de rezultat.

Copyright 2018 © Zelloon Beauty Clinic Constanta. Toate drepturile rezervate.
Designed with by DesignMe.ro