FRUMUSETEA nu cere sacrificii, insa implica EFORT si CONSECVENTA

FRUMUSETEA nu cere sacrificii, insa implica EFORT si CONSECVENTA

FRUMUSETEA nu cere sacrificii, insa implica EFORT si CONSECVENTA

Ma intalnesc in ultimul timp cu multe situatii in care doamnele au tenul cu pete, textura neplacuta la atingere, acnee sporadica, riduri, ten deshidratat sau alipic. Asteptarile sunt mari in general cand mergi la o clinica de infrumusetare si este normal. Insa ca si o dieta, ca si mersul la sala, obtinerea si mentinerea frumusetii cer timp si rabdare. Nu renuntati dupa 2-3 sedinte de tratament oricare ar fi el, rezultatul de intinerire a tenului nu poate veni in cateva saptamani decat prin injectari. Injectarile intineresc instantaneu liniile fetei, insa textura tenului, a pielii gatului, decolteului, nu se pot realiza decat prin cure intensive de tratament si terapii urmate de mentinerea efectului prin tratamente lunare, 1-2 pe luna. Injectarile completate de terapii de intinerire sunt solutia perfecta de obtinere a rezultatelor bue si pe termen lung.
De exemplu peeling-urile pe care le facem noi sunt de o calitate excelenta, insa un peeling sporadic facut o data pe an nu face decat sa lumineze pe termen scurt fata. Mereu insist pe mentinerea efectului dupa tratamente, astfel ca, dupa o cura de 4-6 sedinte, 6-8 luni se face doar mentinere, insa dupa 8 luni fata va arata mai bine decat era cand ati venit prima data la noi in clinica, deci incepem terapia de la alt nivel, superior, nu o luam de la zero. In plus anii trec, fermitatea are de suferit, un ten necuratat la 2-4 saptamani devine tern, flasc, cu cosuri, iritat, imbatranit prematur.
 
Consilierea si indrumarea continua pe care le ofer clientelor nu ne va priva de clienti, asa cum este gresit inteleasa strategia de marketing uneori. Clientele mele vor fi din ce in ce mai frumoase si mai ingrijite, vor reveni mereu pentru retusuri si imbunatatiri, nu pentru “reparatii capitale”, iar multumirea lor reprezinta satisfactie pentru mine si noi clienti convinsi de stiinta si profesionalismul cu care tratam imperfectiunile.
Ceea ce facem la Zelloon Beauty Clinic se numeste “biologie personalizata” si nu poate fi imitata sau “furata”, fiecare client primeste alt tip de ingrijire si recomandari de rejuvenare, acesta este “secretul neascuns” al rezultatelor uneori spectaculoase pe care le avem.
Lasa un comentariu folosind contul tau de facebook
Trimite si prietenilor tai!
Copyright 2018 © Zelloon Beauty Clinic Constanta. Toate drepturile rezervate.
Designed with by DesignMe.ro