Fillerul dermal Ellanse

Fillerul dermal Ellanse

Fillerul dermal Ellanse

PREMIUL PENTRU TEHNOLOGIE INOVATIVA IN DOMENIUL SUBSTANTELOR IN 2011

Cum a spus si marele Eminescu, 
“Toate-s vechi si noua toate…”

„Ellanse este o familie unica de substante de umplere care da startul unei noi ere a solutiilor inovative si de durata, a solutiilor sigure pentru tratamentele de infrumusetare, unele eficiente si mai putin costisitoare deoarece se foloseste mai putin filler dermal cu rezultate uimitoare. Ellanse este un biostimulator natural deoarece stimuleaza propria productie de colagen. Familia Ellanse cuprinde 4 formule de tratament cu rezultate ce dureaza de la unu la patru ani sau mai mult, impreuna cu alte avantaje combinate. Datorita rezultatelor obtinute, producatorii fillerului Ellanse au fost premiati in 2011 pentru tehnologie inovativa in domeniul substantelor
Ellanse – caracteristici
Substanta de umplere Ellanse este un GEL SINTETIC BIORESORBABIL CU CONTINUT ASEMANATOR FIRELOR RESORBABILE DE SUTURA FOLOSITE IN INTERVENTIILE CHIRURGICALE DE ZECI DE ANI SAU ASEMANATOR IMPLANTURILOR ORTOPEDICE.Principalele caracteristici ale fillerului sunt performanta dovedita, longevitatea rezultatelor si bioresolvabilitatea totala. Spre deosebire de alte dermal fillere Ellanse este solutia ideala pentru cei care isi doresc rezultate de lunga durata in tratarea ridurilor.

Combinatia unica de vascozitate si elasticitate a substantei de umplere o diferentiaza de celelalte fillere mai fluide si cu efect de scurta durata, oferind un efect de lifting uimitor. Pe langa toate acestea, Ellanse stimuleaza productia de colagen nou, o performanta ce nu se intalneste la alte substante de umplere. Pana si costurile sunt mult mai reduse, nefiind nevoie de cantitati mari de substanta pentru a obtine rezultatele estetice dorite.

Ellanse si rezultatele obtinute
Deoarece Ellanse este un filler dermal non-animal, non-bacterial si nu este nici derivat uman, nu este nevoie de teste pentru alergii inainte de injectare. Fiind complet sintetic si fara risc de alergii, Ellanse poate fi administrat de doctorul practician de la prima consultatie. Substanta are atat efect temporar, cat si de lunga durata datorita stimularii de colagen. Testele au aratat ca dermal fillerul este complet resorbabil si dispare total dupa ce s-a incheiat perioada pentru care s-a dorit efectul. Utilizarea de Ellanse este un tratament complet reversibil si 100% sigur.

Ellanse si efectele secundare raportate
Ellanse cuprinde 4 formule de tratament, singura diferenta dintre acestea fiind durata performantei. Nu se recomanda tratamentul cand sunt administrate medicamente fara prescriptie, deoarece pot influenta rezultatul. Rezultatele, in functie de optiunea de dermal filler aleasa, pot varia intre 12 luni si 4 ani, uneori chiar mai mult. Efectele secundare raportate au fost usoare si au inclus roseata, edem si vanatai la nivelul zonei tratate. Acestea dispar in maxim 1-2 zile de la injectarea cu Ellanse.”

Text preluat de pe Ghid Estetica

Lasa un comentariu folosind contul tau de facebook
Trimite si prietenilor tai!
Copyright 2018 © Zelloon Beauty Clinic Constanta. Toate drepturile rezervate.
Designed with by DesignMe.ro