Cine suntem?

Aici te asteapta o echipa de specialisti in infrumusetare faciala si corporala, medici, asistente medicale, biologi, cosmeticiene;  te vom primi alaturi de noi si ne vom da toata silinta sa  obtinem rezultatele pe care le doresti. Numai  impreuna vom stabili ce cale sa urmam astfel incat sa fie o bucurie tot traseul strabatut pana cand multumirea ta va fi deplina.

Folosim tehnolgie de ultima ora, aparatura conform normelor europene, proceduri neinvazive sau usor invazive care sa aiba ca scop si efect nu numai infrumusetarea ta, cat si mentinerea nealterata a frumusetii tale naturale.


Adaptam terapiile noastre astfel incat sa obtinem rezultate uimitoare, insa alegerea lor va fi facuta astfel incat sa nu simti efortul pe care-l vei face, sa ti se potriveasca atat stilului de viata, de alimentatie, cat si programului tau.

Metodele pe care le folosim, cat si aparatura ne dau o mare varietate de optiuni din care vei fi alege indrumat de noi, exact ce-ti vei dori. Avem optiuni pentru fiecare tip de ten, pentru fiecare conformatie a corpului si metabolism, cat si pentru fiecare tip de preferinte pentru anumite proceduri cosmetice si terapii.


Viziunea noastra despre frumusete

De ce Frumusete?

“Wisdom says beauty is a fading flower — but it attracts more admiration than wit, goodness, or anything else in the world.”, spune Molly Tilghman in sec. al IX-lea…„”Intelepciunea spune ca Frumusetea este o floare trecatoare….insa atrage mai mult decat spiritul, bunatatea sau orice altceva in aceasta lume”.

Deci de ce frumusete? Deoarece este un pasaport de libera trecere catre inimile oamenilor. Ne place sau nu, tenul luminos si ingrijit, privirea plina de incredere pe care o avem cand stim ca suntem frumoase, imbracamintea cu gust, toate ne ajuta sa ne atingem scopurile mult mai usor. Femeia are acest atuu, ea este frumoasa doar pentru ca este FEMEIE, insa cu atat mai mult, daca are grija de ea, va cuceri lumea. Femeia este centrul universului, ea poate uni si dezbina lumi, poate provoca razboaie insa  poate aduce si pacea intr-un tinut sau in inima barbatului iubit.

Femeia valorizeaza frumusetea pentru ca ea ii confera garantia intoarcerii investitiei in propria persoana; spre exemplu charisma ei completata de aspectul ingrijit si luminos o pot ajuta sa convinga angajatii de importanta noului proiect.

Imaginea vorbeste despre cine suntem, ce am facut, despre ce ne pasa.

Din fericire sau nu, a arata tanar este important, societatea apreciaza vitalitatea si fertilitatea; a arata fit este important, vedem fitness-ul ca pe un semn al sanatataii si al autocontrolului; a arata odihnit e important, societatea apreciaza aceasta ca pe un semn care vine din succes; de asemenea, a arata relaxat e important, sugereaza ca ai viata proprie sub control.

Ridurile,  colaceii de grasime, celulita, paloarea, cearcanele, nu sunt dorite deoarece sugereaza inactivitate, slabiciune, boala, lipsa autocontrolului, esec.

Unii oameni fac o obsesie din modul cum arata si exagereaza cu operatiile estetice, de aceea trebuie sa existe un echilibru in toate.


Va garantam ca impreuna vom face sa infloreasca „The best of your natural beauty”

Frumusetea nu poate veni doar din creme si proceduri cosmetice, nu poate veni doar din interior, asa cum multi incearca sa spuna(sufletul e totul), nu poate veni doar din sport si din dieta echilibrata. Fiecare dintre acestea, luate separat, nu poate face mare lucru , impreuna insa ne pot creste calitatea vietii. Avand o dieta echilibrata si facand miscare avem si o sanatate buna, iar aceasta se exprima prin aspectul tenului si al corpului. Venind in completare, cosmetica si niste metode simple de ingrijire acasa, pot face minuni.

Deci frumusetea, infrumusetarea, saloanele de cosmetica nu sunt fițe, imaginea este marketing, aspectul si charisma ne ajuta in viata personala cat si profesionala.

Esteticianul, cosmeticiana nu este doar o simpla operatoare a tratamentelor, ea ar trebui sa fie si un consilier personal, o prietena care sa te indrume si impreuna cu care sa gasesti calea placuta si potrivita personalitatii tale de a-ti ajuta corpul sa si exprime frumusetea.  Infrumusetarea nu trebuie sa fie un chin, trebuie sa fie o bucurie pe care o traiesti pana la obtinerea rezultatului doriț, de aceea haideti in salonul nostru sa alegem impreuna metodele potrivite de a va imbunatati aspectul exterior cat si starea sufleteasca. Nu exista o reteta universala , suntem diferiti, avem gusturi diferite, tenuri diferite, staturi diferite, experiente diferite, obiceiuri diferite. Impreuna putem gasi o cale de compromis si va putem ajuta sa obtineti rezultatele dorite: forma visata, tenul aproape de perfectiune.

Specialistii nostrii sunt medici, asistenti medicali, biologi, cosmeticiene cu cunostinte temeinice de medicina si cosmetica care va pot ajuta ca  infrumusetarea exterioara sa aiba loc concomitent cu cea interioara. Astfel, masajele energetice, reflexoterapia efectuate de profesionistii nostrii vin sa va ajute sufletul, spiritul sa accepte modificarile pe care corpul urmeaza sa le sufere prin terapiile cosmetice si estetice pe care le folosim.


Copyright 2018 © Zelloon Beauty Clinic Constanta. Toate drepturile rezervate.
Designed with by DesignMe.ro