ASTEPTARI REALISTE vs NEREALISTE in INFRUMUSETARE si intinerirea tenului

ASTEPTARI REALISTE vs NEREALISTE in INFRUMUSETARE si intinerirea tenului

ASTEPTARI REALISTE vs NEREALISTE in INFRUMUSETARE si intinerirea tenului

ASTEPTARI REALISTE vs NEREALISTE in INFRUMUSETARE si INTINERIREA TENULUI.
 
” Preventia”este atat de des folosita, incat a devenit un termen perimat. Insa nu este o poveste.
Odata obrajii cazuti din cauza lipsei de fermitate si a lipsei ingrijirii potrivite timp de multi ani, se pot rezolva partial doar, cu o solutie minim invaziva cum sunt firele PDO sau fillere. Caderea obrajilor inainte de 55 de ani, consider ca este determinata de lipsa de-a lungul vietii a tratamentelor adecvate de stimulare a sintezei colagenului si de lipsa hidratarii prin metode si terapii cosmetice moderne care au afectat fermitatea si textura pielii.
 
ASTEPTARILE NEREALISTE constau in faptul ca uneori se considera ca aceasta problema se poate rezolva printr-un tratament lunar de hidratare si curatare.
De asemenea, chiar si unele doamne care decid sa isi faca injectari cu acid hialuronic si stimulator de colagen, si care au nevoie de rejuvenare totala, se asteapta ca dupa un singur filler sau doua, sa intinereasca cu 5-10 ani imediat.
 
Dragele mele doamne, ridurile adanci pe care le-am neglijat ani de zile nu se vor sterge instantaneu, fara un efort financiar si alocare de timp pentru ingrijire acasa.
Tratamentele in clinici, singulare si sporadice, chiar si puternice si cu efect vizibil imediat, nu vor rejuvena fata decat pe termen scurt. Un tratament cosmetic chiar si puternic insa facut la interval de 4-5 luni, nu aduce plusvaloare. Dupa 2-3 luni fara tratamente de intretinere, tenul redevine la fel ca inainte sau chiar mai rau si nu oprim imbatranirea.
 
Vestea buna este ca Zelloon Beauty Clinic va consiliaza si veti beneficia de un plan pe termen mediu de rejuvenare generala a tenului cu o minima investitie dar care sa ofere si rezultate vizibile.
 
Asteptari realiste pentru o doamna trecuta de 45-50 de ani care doreste rejuvenare totala a tenului:
 
• in 5-6 luni se finalizeaza rejuvenarea cu rezultatele dorite cu conditia sa se respecte planul agreat de comun acord cu terapeutul Zelloon.
 
• Functie de stadiul de imbatranire a tenului, va fi nevoie doar de terapii cosmetice sau terapii cosmetice combinate cu injectari de fillere, toxina botulinica si seruri stimulatoare de colagen. Clienta trebuie sa aiba asteptari conforme cu planul de rejuvenare ales si agreat cu terapeutul Zelloon.
 
• Tratamentele cosmetice si terapiile cu aparatura Zelloon pot da rezultate vizibile de intinerire si se vor mentine timp mai indelungat daca sunt dublate acasa de ingrijire conform indrumarilor terapeutei.
 
Daca exista perseverenta, putem arata cu 10-15 ani mai tinere si in acelasi timp natural.
 
In concluzie, rezultatele cele mai bune si care pot opri timpul in loc pentru tenul nostru sunt obtinute prin combinarea rejuvenarii prin injectare cu terapiile efectuate cu aparatura moderna Zelloon si nu in ultimul rand ingrijirea consecventa acasa pentru mentinerea rezultatelor.
 
Va asteptam in lumea femeilor frumoase pentru obtine impreuna “The best of your natural beauty”
Lasa un comentariu folosind contul tau de facebook
Trimite si prietenilor tai!
Copyright 2018 © Zelloon Beauty Clinic Constanta. Toate drepturile rezervate.
Designed with by DesignMe.ro