Aparat radiofrecventa Premium RF

PREMIUM-RF-aparat-radiofrecventa-ROWE-2

O noua inovatie in domeniul infrumusetarii revolutioneaza tehnicile de slabire: tehnologie cu radiofrecventa duala (0,3 Mhz si 0,5 Mhz) pentru eliminarea grasimilor stocate in tesuturi. Tratamentele bazate pe radiofrecventa contureaza, tonifica, netezesc si “ridica” fara a leza tesuturile. Terapia cu radiofrecventa este complet sigura, non-invaziva s non-agresiva pentru corp.

Noutatea absoluta consta utilizarea a doua tehnologii: CET care patrunde 3-5 cm, cu efect excelent anticelulitic dar mai ales noua tehnologie RET care patrunde acum mult mai profund (9-12 cm subcutanat), actionand asupra grasimii de profunzime care era si cel mai greu de tratat. 

Radiofrecventa este utilizata cu succes pentru a inlocui lipoaspiratia. Radiofrecventa este recomandata pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie. Este
ideal pentru:

  • persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza),
  • pentru refacerea conturului corporal in cazul celor afectate de inesteticul aspect de coaja de portocala
  • pentru reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: riduri, aspect matifiat, piele flasca.

Premium RF este un echipament complex de radiofrecventa, cu efect termic selectiv asupra tesuturilor (termolipoliza selectiva) si de diatermie. Mai precis, patrunde in tesuturi si produce arderea graduala a grasimilor stocate.

Termolipoliza este selectiva deoarece temperatura actioneaza in primul rand asupra adipocitelor cu volum mare de grasimi si mai putin asupra celor cu volum mic. Rezultatul imediat este o egalizare tesutului adipocitar si diminuarea accelerata a aspectului de coaja de portocale.

Aceasta termoterapie prin incalzire locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si
stimuleaza formarea de noi fibre elastice. Colagenul endogen astfel stimulat migreaza spre suprafata, spre epiderm, obtinandu-se un efect imediat de fermitate si elasticitate a pielii. Epiderma capata un aspect sanatos si intinerit.  Practic vorbim de o compactare bazata pe efectul “tightening” datorita trecerii de la o temperatura mare la una mica – termoterapia – realizand o contractie a tesuturilor, identica cu vasoconstrictia la rece.

Cel mai spectaculos efect: o profunda tonifiere conferita aproape instantaneu. Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi de elastina.

La nivel corporal, radiofrecventa recontureaza si redefineste liniile siluetei. Se poate observa chiar cum actiunea termolipolitica a undelor de radiofrecventa continua si dup  incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma.

La nivel facial, radiofrecventa netezeste si uniformizeaza ridurile, intinereste tenul prin cresterea
productiei de colagen endogen. Termoterapia generata de radiofrecventa imbunatateste textura si aspectul general al tenului de la prima sedinta.

In cazul in care se doreste in mod special tonifiere si tratament anticelulitic, se alege functia CET: caldura resimtita de client se transmite in adancime la 3-5 cm. Este o caldura locala, de suprafata si se recomanada a se folosi acest capat de tratament in special la celulita de gradul 1 si 2, de suprafata. De asemenea acest capat se foloseste in zone in care acumularile de grasime nu sunt in cantitate mare (exemplu: in jurul genunchilor, brate, la “aripioare” de dimensiuni mici).

Functia RET se alege pentru un tratament extrem de eficient asupra tesutului adipos din profunzime. Este recomandat la orice tip de celulita, chiar cu rezultate foarte bune la celulita de stadiu 3-4. Caldura este focusata in interiorul tesuturilor, in profunzime. Se foloseste in special pentru un abdomen amplu, coapse, fese. RET penetreaza 9 pana la 12 centimetri, atingand exact acele depozite de grasime profunde, care sunt de altfel si cele mai greu de eliminat.

Copyright 2018 © Zelloon Beauty Clinic Constanta. Toate drepturile rezervate.
Designed with by DesignMe.ro